Poștașul dorurilor tale

Poate că ai dat măcar o dată, în copilărie, peste scrisorile pe care ai tăi și le-au trimis în tinerețe și aproape le-ai mototolit de emoție și-un pic de jenă. Poate că ți-a arătat și ție bunica scrisorile sau cărțile poștale de la copiii plecați în armată, în care se citea dorul, discret, printre rânduri, și pe care le păstrează în locuri doar de ea știute. Sau poate că îți e dor să mai scrii o felicitare, așa cum o făceai de 8 Martie, când erai de-o șchioapă. Pe atunci nu îți era teamă să-i spui mamei că o iubești, chiar dacă nu nimereai întotdeauna toate literele.

Echipa „De la sat” vrea să fie poștașul dorurilor tale și să te aducă mai aproape de cei care îți sunt dragi prin intermediul cărților poștale personalizate. Pentru că și satul nostru virtual are nevoie de resurse financiare pentru a continua să se dezvolte, cărțile poștale personalizate vor fi livrate în schimbul unei donații către echipa „De la sat”. Suma donată va fi folosită pentru întreținerea locuinței www.delasat.ro și pentru plata facturilor care sosesc la adresa noastră (mailchimp, întreținere și dezvoltare website, marketing etc.).

Tot ce trebuie să faci e să alegi fotografia sau ilustrația din formularul pe care ți-l vom trimite după efectuarea plății și să scrii mesajul pentru destinatar. Sau poți opta să ne trimiți o fotografie cu tine. Mai apoi trebuie să ne spui la cine și unde vrei să ajungă cartea poștală. Noi ne vom strădui ca aceasta să sosească cu bine în cutia sa poștală, oriunde în lume.