Cum te abonezi la newsletterul De la sat și ce să faci să nu-ți intre în spam

Pentru abonare, accesezi linkul de mai jos:

Introduci informațiile: e-mail, prenumele și, dacă vrei să primești un mesaj drăguț de ziua ta, adaugă și data nașterii (e opțional). Data nașterii trebuie să fie sub forma: ziua/luna (în cifre, ex: 07/08). Apoi accepți regulamentul „sunt de acord”).

Dai click pe „abonează-mă” și urmezi pașii prin care demonstrezi că nu ești, Doamne ferește!, vreun robot. La final click pe „abonează-mă la newsletter”.

IMPORTANT: apoi adaugi adresa de e-mail în agendă și mergi pe e-mail să confirmi abonarea!

Pe e-mail dai click pe „Faceţi click aici pentru a confirma abonarea la newsletter”.

Acum ești abonat la newsletterul De la sat și urmează să primești un e-mail de bun-venit.


Ce să faci să nu-ți intre newsletterul De la sat în spam

E important să deschizi e-mailurile de la noi și să urmezi pașii de mai jos, pentru a te asigura că acestea nu (mai) intră în secțiunile spam sau promotions.

  1. Adaugă adresa de e-mail redactie@delasat.ro în agendă. Poți face asta manual sau apăsând pe linkul de la capătul newsletterului, acolo unde scrie „Add us to your address book”. Poți afla cum să ne adaugi în agendă, în funcție de aplicația pe care o utilizezi, accesând următoarele linkuri: GmailOutlookYahoo! sau oricare altă aplicație.
  2. Mută adresa noastră de e-mail în secțiunea Primary sau VIP.

Dacă folosești Gmail:

– de pe telefon: apasă pe cele trei puncte din dreapta sus, alege din meniul afișat opțiunea „Move to” și apoi apasă pe „Primary”;

– de pe desktop: apasă pe „mesaje primite” sau ieși din acest e-mail și, folosind opțiunea drag and drop (ține apăsat și trage), du cursorul mouse-ului deasupra acestui e-mail, ține apăsat și trage e-mailul spre secțiunea „Primary”. 

Dacă folosești Apple Mail:

– apasă de adresa noastră, aflată imediat după „To”, apoi se va deschide o filă din agenda ta, dă scroll până jos, unde scrie „Add to VIP” sau „Adaugă la VIP”, apasă pe acest buton. De pe desktop, dă click dreapta pe adresă și din meniu alege „Add to VIPs”.

  1. Verifică-ți e-mailul în fiecare duminică și caută newsletterul nostru, dacă tot nu-l găsești, verifică în spam. Apoi marchează e-mailul ca fiind important și șterge eticheta „spam”.

Odată primit newsletterul De la sat, dacă apar probleme tehnice (acestea țin de aplicația de e-mail pe care o utilizezi) — nu poți accesa unele linkuri sau nu apare tot conținutul descris în cuprins —, atunci apasă pe link-ul „Vezi în browser”, aflat în antetul e-mailului. Ți se va deschide o nouă filă în browser. În acest caz, îți recomandăm să citești de pe desktop. Dar nu-ți face griji, rareori se întâmplă astfel.

Ne dorim să fii un sătean activ, prin urmare, dacă ai sugestii, feedback sau încurajări, te rugăm să ni le trimiți printr-un reply la oricare e-mail de la noi.

P.S.: Între timp, stai cu ochii pe pagina nostră de Instagram.