Ceva de la sat

Îți spunem că avem ceva de la sat pentru tine, ceva care să-ți aline dorul. Ne-am unit forțele cu Badea Neaoș și de astăzi aducem în iarmarocul lui produse De la sat.

Bun, dar s-o luăm de la început. Pe noi ne știi, acum aproape doi ani am început să culegem (po)vești de la sat și să le semănăm în singurul newsletter dedicat exclusiv satului românesc. Suntem cinci săteni (am fost șase la început) și iubim viața rurală. Acest proiect editorial este ajutat financiar de donațiile lunare făcute de cititori ca tine. 

Indiferent de relația ta cu satul românesc și indiferent dacă l-ai descoperit acum sau încă din copilărie, ne-am gândit că traista ceva de la sat e aici ca să-ți aline dorul.

S-o porți cu tine pe oriunde te duc picioarele și s-o ai mereu ca ancoră și amintire.

Musai de știut e că parte din sumă merge direct către proiectul nostru, adică tu cumperi de la Badea Neaoș, te bucuri de produs, el își acoperă costurile de producție și restul intră în traista „De la sat”. Cu acești bani noi ne plătim facturile ce vin la redacție și continuăm să culegem (po)vești. 

Am avut în gând de multă vreme să aducem astfel de produse autentice, făcute cu migală, din materiale de bună calitate, însă am știut că noi suntem buni la povestit și mai puțin la făcut produse. Prin urmare colaborarea cu Badea Neaoș este fix ce aveam nevoie. Nepoții lu’ Badea ne plac tare mult, sunt harnici și creativi, iubesc viața de la sat și pun accent pe calitate, nu pe cantitate! Au aceleași principii ca noi.

Pe lângă traista de mai sus pe care sperăm că vrei să pui mâna curând, am pregătit și un print care ne ajută să vedem liniștea și pe hârtie. Este o magie pusă la cale de draga noastră Sorina Șerban. 

Ia printul și agață-l în cui, acolo unde ai nevoie să-l vezi ca să-ți aduci aminte să iei o pauză, să respiri, să te liniștești și să iubești.

Și ca traista să fie și mai plină, Sorina ne-a creat și o colecție de stickere rurale numa’ bune de pus pe obiectele personale, să afle lumea că ești #SăteandeSătean.

Nu uita, când îți ajung produsele dă-ne un tag pe Instagram să ne bucurăm și noi. Le poți lua separat sau pe toate împreună (la preț redus).

Fotografii de Georgiana Tambă și Nilășan Evelin.
Ilustrații/grafică de De la sat/Sorina Șerban.
„Finisaj tehnic” de Paul Moga.