Jurnal de festival – Ziua 2 – Hora mare de Florii la „Suflet de România” (ediția II)

A doua zi a festivalului Suflet de România, organizat pentru a doua oară pe Domeniul Regal de la Săvârșin, a adus o horă mare în care s-au prins artiști, spectatori și organizatori.

Află aici cum a fost prima zi a festivalului Suflet de România.

La cea de-a doua ediție, între 27 și 28 aprilie 2024 , au fost mai bine de 50 de producători locali implicați. Festivalul a adus împreună români din toate colțurile țării, dar și străini care au avut astfel ocazia să descopere și altfel de experiențe pe care le are de oferit țara noastră. Mii de persoane au luat parte și la ateliere potrivite pentru toate vârstele, de la pictat și cântat la olărit și împletit coronițe din flori.

Vizitatorii cu nume de flori au fost întâmpinați cu surprize, iar cei care au luat parte la hora impresionantă de Florii au primit flori din partea organizatorilor. 

Pe scenă au urcat îndrăgiții interpreți Florin Chilian și Vasile Șeicaru.

Alături de ei, în cele două zile de festival au putut fi admirați artiștii de la Piano Viollin Duet, ansamblurile Băgrinul, Bihor și Valea Mureșului.  

Ce este Suflet de România?

Festivalul Suflet de România a fost gândit ca un eveniment care încurajează comunitatea să se conecteze la valorile autentice, la gusturile bune și tradițiile satului românesc.  Inițiativa Profi este parte a acordului tripartit „Creștem Comunități”, semnat de către Asociația Casa Majestății Sale, Universitatea de Științele Vieții “Mihai I” din Timișoara și lanțul de magazine Profi,  pentru susținerea producătorilor locali și conservarea artizanatului autentic și tradițional românesc.

Participarea la festivalul Suflet de România a fost gratuită.

℗  Acest material este susținut de Profi.
Fotografii © Profi.